Η απόγνωση του Stan! Ήρθε στην Κύπρο για Πρωτοχρονιάτικο show και Κύπριος επώνυμος δεν τον άφησε να τραγουδήσει!

Η απόγνωση του Stan! Ήρθε στην Κύπρο για Πρωτοχρονιάτικο show και Κύπριος επώνυμος δεν τον άφησε να τραγουδήσει!

Του πήρε το μικρόφωνο μέσα από τα χέρια κι έκανε την πίστα δική του...

Το ύφος του Stan στις φωτογραφίες που ακολουθούν μιλά από μόνο του, μιας και ο τραγουδιστής έβαλε, κανονικά και με το νόμο, τα χέρια στις τσέπες και παρακολουθούσε τον Μιχάλη Σοφοκλέους να δίνει ρεσιτάλ. 

Ο Stan κατέβηκε στο νησί μας την Δευτέρα, 12/12, για το εορταστικό πρόγραμμα του MEGAONE, «Πρωτοχρονιά Μου» το οποίο θα παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους. Ο παρουσιαστής — ηθοποιός δεν άντεξε να μην τραγουδήσει. 

Μάλιστα όπως σχολίασε στα social media: «Ηρθε καλεσμένος μας ο άνθρωπος τζιε αρπαξα του τα μικρόφωνα (στη κολοτσεπη το 2ο για backup) Πρωτοχρονιά μου!». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE