Σοκ στην Ουκρανία: Κανίβαλος σκότωσε την οικογένειά του και την έκανε... στιφάδο

Σοκ στην Ουκρανία: Κανίβαλος σκότωσε την οικογένειά του και την έκανε... στιφάδο

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκε η αστυνομία στο Κίεβο της Ουκρανίας που συνέλαβε έναν κανίβαλο οποίος δολοφόνησε την οικογένεια του και την έκανε... στιφάδο.

Ο 29χρονος που ομολόγησε το έγκλημά του στους αστυνομικούς, δολοφόνησε τον θείο και τη θεία του καθώς και τον ανήλικο γιο του. Σύμφωνα με την έρευνα ο δράστης τους έκοψε κομμάτια και έφτιαξε στιφάδο. 

Ο κανίβαλος από το Κίεβο ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει με πιστόλι, όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα και πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι. 

«Οταν μπήκαμε στο σπίτι, είδαμε ανθρώπινα μέλη σε βάζα και κατσαρόλες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ψάχνουμε τις διευθύνσεις που είχε μείνει τα τελευταία χρόνια, ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν και άλλα θύματα», συμπλήρωσε.

Την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες ενοχλημένοι από τη δυσωδία που αναδυόταν από το σπίτι. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE