Έτρεχε πάλι η Πυροσβεστική - Φωτιά σε οικία στην Ευρύχου

Έτρεχε πάλι η Πυροσβεστική - Φωτιά σε οικία στην Ευρύχου

Ολοσχερώς καταστράφηκαν ελκυστήρας(τρακτέρ) και οικία στην Ευρύχου από φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (12/12) από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η ώρα 11:20 το βράδυ της Δευτέρας (12/12) στην Ευρύχου ξέσπασε φωτιά σε γεωργικό ελκυστήρα(τρακτέρ) ο οποίος ήταν σταθμευμένος έξω από οικία. Ο ελκυστήρας ανήκει σε 43χρονο και η οικία στον πατέρα του, 76 ετών.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία επεκτάθηκε και στην οικία, εργάστηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά κατασβέστηκε γύρω στις 01:20 τα ξημερώματα.

Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς τόσο ο ελκυστήρας όσο και η οικία του 76χρονου.

Τα αίτια της φωτιάς θα διαπιστωθούν το πρωί της Τρίτης (13/12).


*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE