Κορίτσια «καμικάζι» 7 και 8 ετών σκόρπισαν το θάνατο στη Νιγηρία

Κορίτσια «καμικάζι» 7 και 8 ετών σκόρπισαν το θάνατο στη Νιγηρία

Εννέα νεκροί και 17 τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός.

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Νιγηρία από κορίτσια «καμικάζι» ηλικίας μόλις 7 και 8 ετών «καμικάζι» στη Νιγηρία, στο δεύτερο τρομοκρατικό χτύπημα μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στη χώρα της Αφρικής.

Η επίθεση σημειώθηκε σε κεντρική αγορά της πόλης Μαιντουγκούρι. Εκτός των εννέα νεκρών, άλλοι 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ορισμένοι εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα δύο μικρά κορίτσια ήταν μέλη της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, η οποία δρα στην περιοχή τα τελευταία 7 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE