Κορίτσια «καμικάζι» 7 και 8 ετών σκόρπισαν το θάνατο στη Νιγηρία

Κορίτσια «καμικάζι» 7 και 8 ετών σκόρπισαν το θάνατο στη Νιγηρία

Εννέα νεκροί και 17 τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός.

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Νιγηρία από κορίτσια «καμικάζι» ηλικίας μόλις 7 και 8 ετών «καμικάζι» στη Νιγηρία, στο δεύτερο τρομοκρατικό χτύπημα μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στη χώρα της Αφρικής.

Η επίθεση σημειώθηκε σε κεντρική αγορά της πόλης Μαιντουγκούρι. Εκτός των εννέα νεκρών, άλλοι 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ορισμένοι εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα δύο μικρά κορίτσια ήταν μέλη της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, η οποία δρα στην περιοχή τα τελευταία 7 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE