ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος 27χρονος λόγω οδικών παραβιάσεων – Τα παραπτώματα του

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος 27χρονος λόγω οδικών παραβιάσεων – Τα παραπτώματα του

Μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο το απόγευμα του Σαββάτου 10/12 , 27χρονο, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 95 ΧΑΩ αντί 50 ΧΑΩ.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι 27χρονος οδηγούσε με μαθητική άδεια οδηγού χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο πρόσωπο.

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE