Ισχυρές εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρές εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη

Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν λίγα λεπτά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο της Μπεσίκτας, όπου δύο ώρες νωρίτερα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Μπούρσασπορ. Για τουλάχιστον 20 τραυματίες κάνει λόγο ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Σύμφωνα με το CNN Turk, στο σημείο των εκρήξεων έχουν ήδη σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα καθώς επίσης και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία από τις δύο εκρήξεις σημειώθηκε στην πλατεία Ταξίμ σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, ενώ η δεύτερη είχε ως στόχο λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς. Η αστυνομία έχει ήδη αποκλείσει την περιοχή.

Όπως αναφέρεται σε τηλεγράφημα του Reuters η μία από τις δύο εκρήξεις προκλήθηκε από παγιδευμένο αυτοκίνητο.

Χρήστες του twitter αναφέρουν ότι αμέσως μετά τις εκρήξεις ακούστηκαν διαδοχικοί πυροβολισμοί.

Από cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE