«Ομόνοια- Αναστασίου 2-2!»

«Ομόνοια- Αναστασίου 2-2!»

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και Ερμή Αραδίππου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον διαιτητή του αγώνα Γιάννη Αναστασίου.

Ο «άρχων» του αγώνα στην τελευταία φάση του παιχνιδιού δεν είδε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του τριφυλλιού (δεν είμαστε ούτε διαιτητές, ούτε καθηγητές ώστε να κρίνουμε αν ήταν ή οχι) με αποτέλεσμα ο Μασίνουα από κοντά να βάλει ίσως το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.

Η Ομόνοια κρατούσε το 2-0 μέχρι το 90’ ωστόσο λίγο τα ρίσκα που πήρε ο Ερμής και λίγο η «συνδρομή» του Γιάννη Αναστασίου έφεραν το 2-2 σε ένα δραματικό και επεισοδιακό φινάλε.

Άλλωστε ο τίτλος της στήλης «Ομόνοια-Αναστασίου 2-2» δεν είναι δικά μας λεγόμενα αλλά φιλάθλων της ομάδας της Λευκωσίας που αποχωρούσαν απογοητευμένοι και θυμωμένοι από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τον κύριο Αναστασίου δεν θα τον καταδικάσουμε εμείς, περιμένοντας να δούμε για το πώς θα αντιδράσει τόσο η επίσημη Ομόνοια, όσο και οι αποφάσεις των ανωτέρων του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE