Ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κυνήγησαν έναν αλλοδαπό.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον άντρα για τυχαίο έλεγχο, όμως αυτός επιχείρησε να διαφύγει.

Ο άντρας αρχικά πυροβόλησε εναντίον τους και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, ενώ παρά το ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, κατάφερε να διαφύγει. 

Λίγα λεπτά αργότερα, στην πλατεία απέναντι από την είσοδο της Βαρβακείου Αγοράς, ο αλλοδαπός έβγαλε το πιστόλι του και ενώπιον δεκάδων ανθρώπων έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Ο αστυνομικός φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE