ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους σταμάτησαν για έλεγχο και τελικά τους φόρεσαν χειροπέδες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους σταμάτησαν για έλεγχο και τελικά τους φόρεσαν χειροπέδες

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών ανέκοψαν γύρω στις 1:45μ.μ. την Παρασκευή 9/12, σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη 35χρονο και οι δύο από την επαρχία Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 35χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο, εντός του οποίου εντοπίστηκαν αντικείμενα για τα οποία ο 41χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους και συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες τους όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα κοσμήματα, ρολόγια και χρηματικό ποσό. Επίσης, σε αποθήκη πλησίον της οικίας του 35χρονου, εντοπίστηκε αριθμός κοσμημάτων τα οποία επίσης παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Οι δύο συλληφθέντες φέρονται να ενέχονται σε αριθμό διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE