Τα θέματα της ΕΕ και τα περιουσιακό στη συνάντηση των διαπραγματευτών

Τα θέματα της ΕΕ και τα περιουσιακό στη συνάντηση των διαπραγματευτών

Θέματα των κεφαλαίων της ΕΕ και του περιουσιακού απασχόλησαν τη σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε και της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, συζητήθηκαν θέματα της ad hoc Επιτροπής για θέματα του ευρωπαϊκού κεκτημένου και το περιουσιακό.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία και των επικεφαλής των αρμόδιων ομάδων εργασίας.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE