VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Λιλλήκας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, σημείωσε ότι ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και αντάλλαξαν απόψεις για τις προϋποθέσεις και το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναμένεται να διεξαχθούν οι διακοινοτικές συνομιλίες μέχρι τη Γενεύη και κυρίως η σύγκληση της διάσκεψης στις 12 Γενάρη στη Γενεύη για τις διεθνείς πτυχές του Κυπριακού.
Ο Γ. Λιλλήκας τόνισε ότι με τον ΓΓ του ΚΚΕ μοιράζονται κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς αναφορικά με το αρνητικό περιβάλλον που υπάρχει και με τις όχι πολύ θετικές προοπτικές του να υπάρξει μια κατάληξη που να οδηγεί σε μια πραγματικά δίκαιη λύση του Κυπριακού και όχι σε μια συγκεκαλυμμένη διχοτόμηση.
Προσέθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό, όπως είπε και στον κ. Κουτσούμπα, να στηριχθεί και να παραμείνει η ελληνική κυβέρνηση στην πολύ σωστή θέση της για προετοιμασία της όποιας Διάσκεψης για το Κυπριακό και ότι η όποια Διάσκεψη θα πρέπει να αποσκοπεί στην κατάργηση των εγγυήσεων και όχι στην διαφοροποίηση της μορφής συνέχισης των εγγυήσεων.
Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών θα έχει, επίσης, ενημερωτικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις