ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Λιλλήκας: «Μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς με τον Δ. Κουτσούμπα»

Γ. Λιλλήκας: «Μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς με τον Δ. Κουτσούμπα»

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ στη Βουλή.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Λιλλήκας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, σημείωσε ότι ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και αντάλλαξαν απόψεις για τις προϋποθέσεις και το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναμένεται να διεξαχθούν οι διακοινοτικές συνομιλίες μέχρι τη Γενεύη και κυρίως η σύγκληση της διάσκεψης στις 12 Γενάρη στη Γενεύη για τις διεθνείς πτυχές του Κυπριακού.

Ο Γ. Λιλλήκας τόνισε ότι με τον ΓΓ του ΚΚΕ μοιράζονται κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς αναφορικά με το αρνητικό περιβάλλον που υπάρχει και με τις όχι πολύ θετικές προοπτικές του να υπάρξει μια κατάληξη που να οδηγεί σε μια πραγματικά δίκαιη λύση του Κυπριακού και όχι σε μια συγκεκαλυμμένη διχοτόμηση.

Προσέθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό, όπως είπε και στον κ. Κουτσούμπα,  να στηριχθεί και να παραμείνει η ελληνική κυβέρνηση στην πολύ σωστή θέση της για προετοιμασία της όποιας Διάσκεψης για το Κυπριακό και ότι η όποια Διάσκεψη θα πρέπει να αποσκοπεί στην κατάργηση των εγγυήσεων και όχι στην διαφοροποίηση της μορφής συνέχισης των εγγυήσεων.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών θα έχει, επίσης, ενημερωτικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top