Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Επικίνδυνος δρόμος λόγω ολισθηρότητας – Μάθετε που

Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Επικίνδυνος δρόμος λόγω ολισθηρότητας – Μάθετε που

Η Αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς που θα χρησιμοποιήσουν τους εν λόγω δρόμους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί!

Ο δρόμος Λαζανιά - Μαχαιρά - Κιονών, έχει καταστεί επικίνδυνος λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, έτσι όποιοι θα χρησιμοποιήσουν τον συγκεκριμένο δρόμο, συστήνεται να είναι προσεκτικοί για να προλάβουν οτιδήποτε μπορεί να τους συμβεί.

«Ο δρόμος Λαζανιά - Μαχαιρά - Κιονών, έχει καταστεί επικίνδυνος λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Οδηγοί προσεκτικοί», αναφέρει η ανάρτηση της Αστυνομίας στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE