Ένας ανήσυχος καιρός: Τι μας επιφυλάσσει για τις επόμενες μέρες!

Ένας ανήσυχος καιρός: Τι μας επιφυλάσσει για τις επόμενες μέρες!

Η αναλυτική πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή (9/12) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 8 στα νότια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο (10/12) και την Κυριακή(11/12) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όµως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Τη ∆ευτέρα (12/12) διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης συννεφιάς, η οποία κυρίως µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο το Σάββατο και την Κυριακή. Τη ∆ευτέρα η θερµοκρασία δεν αναµένετα να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE