ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εντόπισαν βαρέλι με χημικά σε παραλία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εντόπισαν βαρέλι με χημικά σε παραλία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Βαρέλι στο οποίο αναγραφόταν στην αγγλική γλώσσα «περιέχει χημικά- μην αγγίζετε με γυμνά χέρια» βρέθηκε σε πολυσύχναστη παραλία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Στο θέμα αναφέρεται πρωτοσέλιδα και η τουρκοκυπριακή εφημερίδα “Κίπρις” η οποία με τον τίτλο “επικίνδυνο βαρέλι προκάλεσε ανησυχίες” γράφει ότι το εν λόγω βαρέλι εντοπίστηκε την Τετάρτη 07/12  το πρωί από εργαζομένους στο “δήμο” στην περιοχή “Palm beach” στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, και ειδοποιήθηκαν αμέσως μέλη της “πολιτικής άμυνας” και του “τμήματος” προστασίας του περιβάλλοντος, τα οποία έσπευσαν στην περιοχή την οποία και απέκλεισαν.

Σε δηλώσεις του ο “υφυπουργός υγείας” Κεμάλ Ντενίζ Ντανά είπε ότι το βαρέλι μεταφέρθηκε στο “κρατικό χημείο” όπου πάρθηκαν δείγματα για να εξεταστεί το περιεχόμενό του ενώ μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις θα γίνει και σχετική ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE