ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για να πυροβολήσει και τελικά ο «στόχος» του τον σκότωσε... οδικώς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για να πυροβολήσει και τελικά ο «στόχος» του τον σκότωσε... οδικώς

Σκηνές βγαλμένες μέσα από το Χόλυγουντ διαδραματίστηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (7/12) στην Λεμεσό.

Μετά από πληροφορία για πυροβολισμούς εναντίον οικίας στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, τέθηκε σε κινητοποίηση η Αστυνομία.

Ο δράστης που κινείτο με μοτοσυκλέτα, έριξε πυροβολισμούς στοχεύοντας συγκεκριμένη οικία στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να τραυματίσει κανέναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την προσπάθεια διαφυγής του δράστη από την σκηνή, ενεπλάκη σε τροχαίο και σκοτώθηκε.

Το αλλόκοτο της υπόθεσης είναι ότι αυτός με τον οποίο συγκρούστηκε ο δράστης στο δυστύχημα φαίνεται να ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί, δηλαδή το θύμα του. 

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τον περίμενε στην γωνιά και τον σκότωσε! Τραύματα στο κεφάλι τα αίτια θανάτου του 39χρονου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».