Σοκαριστική ομολογία προπονητή: «Ναι, είχα σεξουαλική επαφή με παίκτες μου»!

Σοκαριστική ομολογία προπονητή: «Ναι, είχα σεξουαλική επαφή με παίκτες μου»!

Ο πρώην προπονητής της Σέλτικ, Τζι ΜακΚάφερτι ομολόγησε πως τα χρόνια που κοούτσαρε υπήρχαν πολλά περιστατικά κακοποίησης που υπέστησαν οι νέοι παίκτες που ήταν τόσα πολλά που δεν μπορεί να τα θυμάται.

Ο 71χρονος τεχνικός ομολόγησε πως στα 20 χρόνια που ήταν στους πάγκους την δεκαετία του΄80 και του '90 έγιναν πολλές κακοποιήσεις και τις ομολογεί τώρα για να ανακουφίσει τον εαυτό του και να καθαρίσει την ψυχή του.

Ο συνταξιούχος πλέον, που ζει στο Μπέλφαστ ομολόγησε στην ιρλανδική Mirror, πως κακοποίησε τέσσερις νεαρούς παίκτες στην ομάδα που προπονούσε τότε, την West Lothian και αργότερα στη Σέλτικ!

«Καταλαβαίνω ότι ήταν λάθος! Έκανα λάθος και λυπάμαι. Εχω τύψεις. Ξέρω πως αν είμαι ένοχος θα πρέπει να καθαρίσω το μυαλό μου. Για ό, τι έχω κάνει είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να πληρώσω και είμαι εντάξει με αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE