Φρικτό έγκλημα: Δολοφόνησε πελάτη του, έκοψε το μόριό του και σκόπευε να το φάει

Φρικτό έγκλημα: Δολοφόνησε πελάτη του, έκοψε το μόριό του και σκόπευε να το φάει

Έναν 32χρονο άντρα, ο οποίος εκδιδόταν και κατηγορείται ότι σκότωσε έναν από τους πελάτες του και στη συνέχεια του έκοψε το πέος του, συνέλαβε η αστυνομία στις ΗΠΑ.

Ο 32χρονος άντρας κατηγορείται ότι εμφανίστηκε στο σπίτι του 68χρονου θύματος στο Μπρονξ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί, πριν τον μαχαιρώσει με ένα ψαλίδι, ύστερα από λογομαχία ανάμεσα στους δύο.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης πήρε στη συνέχεια ένα ξυράφι και έκοψε τα γεννητικά όργανα του 68χρονου. Όταν ο 32χρονος συνελήφθη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως σκόπευε να φάει το πέος του 68χρονου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Daily Mail.

Θύμα και θύτης γνωρίζονταν επί χρόνια, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ η σεξουαλική τους επαφή ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα. Το θύμα φέρεται να έκανε κάτι που εξόργισε τον 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη τελικά το βράδυ της Κυριακής 4/12

arrest1

Aπό NewsBeast,gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.