Δυο τα πέναλτι τελικά για την Ομόνοια σύμφωνα με τον κ. Κυπριανίδη – Ξεκάθαρος όμως για την κόκκινη κάρτα - VIDEO

Δυο τα πέναλτι τελικά για την Ομόνοια σύμφωνα με τον κ. Κυπριανίδη – Ξεκάθαρος όμως για την κόκκινη κάρτα - VIDEO

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε για άλλη μια φορά μετά από το ντέρμπι αιωνίων, μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ που έγινε το περασμένο Σάββατο (3/12).

Ο αγώνας που έληξε 1-4 υπέρ του ΑΠΟΕΛ και βρήκε τις διοικήσεις των δυο ομάδων να επιδίδονται σε ένα πόλεμο ανακοινώσεων δηλητηριάζοντας το κλίμα και αυξάνοντας τον φανατισμό.

Η Ομόνοια φωνάζει για την κόκκινη κάρτα που δόθηκε στον Καρλίτος στην φάση του πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ καθώς επίσης και για τα άλλα δυο γκολ που δέχτηκε αλλά και για το πέναλτι υπέρ της που δεν δόθηκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αφού ο διαιτητής άλλαξε άποψη μετά από παρότρυνση του βοηθού και καταλογίστηκε ως φάουλ εκτός περιοχής .

Ο κ. Κυπριανίδης αναφορικά με το πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ και την κόκκινη κάρτα ήταν ξεκάθαρος όπως επίσης και για το πρώτο γκολ του Πιέρου Σωτηρίου. Αναφορικά με το δεύτερο γκολ του Κύπριου διεθνή το χαρακτήρισε ως οριακό.

Η είδηση, αν μπορεί να χαρακτηρισθεί έτσι, ήταν δεύτερο πέναλτι που εντόπισε υπέρ της Ομόνοιας στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε την ανάλυση όλων των φάσεων:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE