Στη φωτογραφία ήταν 2 ετών! Του Αγίου Νικολάου κλείνει 52 ο Κύπριος πολιτικός!

Στη φωτογραφία ήταν 2 ετών! Του Αγίου Νικολάου κλείνει 52 ο Κύπριος πολιτικός!

Μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media, μια παιδική του φωτογραφία κι έγινε χαμός...

Ο Νίκος Τορναρίτης την Τρίτη, 6/12, γιορτάζει εις διπλούν, αφού έχει την ονομαστική του εορτή, αλλά και τα γενέθλιά του. Μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια. 

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ήταν ένα πανέμορφο παιδάκι και στη λεζάντα σχολίασε: «Τότε ήμουν 2 σήμερα γίνομαι 52 ( χρονών) !! 
Ευχαριστώ όλους και όλες για την αγάπη και τις ευχές σας !!!».

Εμείς του ευχόμαστε να ζήσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος, πάντα με ισχυρή βούληση και αγάπη για τον κυπριακό λαό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE