Στη φωτογραφία ήταν 2 ετών! Του Αγίου Νικολάου κλείνει 52 ο Κύπριος πολιτικός!

Στη φωτογραφία ήταν 2 ετών! Του Αγίου Νικολάου κλείνει 52 ο Κύπριος πολιτικός!

Μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media, μια παιδική του φωτογραφία κι έγινε χαμός...

Ο Νίκος Τορναρίτης την Τρίτη, 6/12, γιορτάζει εις διπλούν, αφού έχει την ονομαστική του εορτή, αλλά και τα γενέθλιά του. Μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια. 

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ήταν ένα πανέμορφο παιδάκι και στη λεζάντα σχολίασε: «Τότε ήμουν 2 σήμερα γίνομαι 52 ( χρονών) !! 
Ευχαριστώ όλους και όλες για την αγάπη και τις ευχές σας !!!».

Εμείς του ευχόμαστε να ζήσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος, πάντα με ισχυρή βούληση και αγάπη για τον κυπριακό λαό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE