ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και χιόνια από το απόγευμα – Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και χιόνια από το απόγευμα  – Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ παροδική αστάθεια επηρεάζει την Δευτέρα 05/12 την περιοχή.

Το απόγευμα της Δευτέρας 05/12 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και τοπικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ 05/12 θα παρατηρούνται αρχικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αλλά σύντομα ο καιρός αναμένεται να καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Τρίτη 06/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 07/12 θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται τοπικά να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται σταδιακά πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE