Μέσα για τρεις μέρες οι δυο Λεμεσιανοί για την διάρρηξη κρεοπωλείου

Μέσα για τρεις μέρες οι δυο Λεμεσιανοί για την διάρρηξη κρεοπωλείου

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας 05/12 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 20χρονου και 17χρονου, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι διέρρηξαν κρεοπωλείο με σκοπό να κλέψουν χρήματα από το ταμείο.

Οι δυο νεαροί είχαν εντοπιστεί λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 05/12 από μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης της ΑΔΕ Λεμεσού, μετά από πληροφορία για ύποπτες κινήσεις προσώπων έξω από κρεοπωλείο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο, οι οποίοι ανακρινόμενοι ανέφεραν ότι λίγο προηγουμένως παραβίασαν την πόρτα εισόδου του κρεοπωλείου, με σκοπό να κλέψουν τα χρήματα από το ταμείο του. Παρέδωσαν στους αστυνομικούς, ένα εργαλείο κοπής (σκαρπέλο), που είχαν στην κατοχή τους.

Ακολούθησαν εξετάσεις στο κρεοπωλείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η πόρτα εισόδου του καταστήματος, ήταν παραβιασμένη.

Το δικαστήριο, όπου οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 05/12, διέταξε την τριήμερη προσωποκράτησή τους για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κτιρίου με σκοπό τη διάπραξη αδικήματος και παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE