ΠΑΦΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο 54χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης

ΠΑΦΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο 54χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί την Δευτέρα (5/12) ο 54χρονος για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της 12χρονης ανιψιάς του.

Το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για  συνέχιση της ακρόασης την σημερινή ημερομηνία, ενώ διέταξε όπως ο 54χρονος  παραμείνει υπό κράτηση μέχρι  την ημέρα της συνέχισης της διαδικασίας .

Το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε στη συνοικία Μουττάλου, σύμφωνα  με την καταγγελία της 12χρονης.

Ανακρινόμενος ο 54χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται μεταξύ των οποίων ότι την 12χρονη πάντοτε την αντιμετώπιζε με πατρική στοργή και όχι εκ του πονηρού.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης  με συνοδό του Γραφείου Ευημερίας και τη μητέρα της μετέβη μετά την καταγγελία στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση σύμφωνα με την οποία η ιατροδικαστής απεφάνθη ότι στην μικρή δεν ανευρέθηκαν εξωτερικές κακώσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE