Μέχρι και ο ΑΠΟΕΛ θα... σφύριζε καλύτερα!

Μέχρι και ο ΑΠΟΕΛ θα... σφύριζε καλύτερα!

Δύο φάσεις ήταν αρκετές για να καταλάβει κάποιος στο «αιώνιο» ντέρμπι ότι ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου και ο βοηθός του Μάριος Δημητριάδης, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ.

Και αυτό επειδή στη φάση της αποβολής φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Καρλίτος έχει σκοπό να μαρκάρει την μπάλα και γλιστρήσει επειδή το τερέν είναι βρεγμένο.

Μάλιστα εκεί ο άλλος βοηθός του Νικολάου, Μάριος Καλογήρου θα μπορούσε να κάνει αυτό που λέει το… όνομά του, να τον βοηθήσει δηλαδή να πάρει τη σωστή απόφαση.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γιώργος Νικολάου πιάστηκε «αδιάβαστος» και δε γνωρίζει την αλλαγή του κανονισμού, έχει μείνει στη φράση «προφανή θέση για γκολ».

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE