Μέχρι και ο ΑΠΟΕΛ θα... σφύριζε καλύτερα!

Μέχρι και ο ΑΠΟΕΛ θα... σφύριζε καλύτερα!

Δύο φάσεις ήταν αρκετές για να καταλάβει κάποιος στο «αιώνιο» ντέρμπι ότι ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου και ο βοηθός του Μάριος Δημητριάδης, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ.

Και αυτό επειδή στη φάση της αποβολής φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Καρλίτος έχει σκοπό να μαρκάρει την μπάλα και γλιστρήσει επειδή το τερέν είναι βρεγμένο.

Μάλιστα εκεί ο άλλος βοηθός του Νικολάου, Μάριος Καλογήρου θα μπορούσε να κάνει αυτό που λέει το… όνομά του, να τον βοηθήσει δηλαδή να πάρει τη σωστή απόφαση.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γιώργος Νικολάου πιάστηκε «αδιάβαστος» και δε γνωρίζει την αλλαγή του κανονισμού, έχει μείνει στη φράση «προφανή θέση για γκολ».

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE