Άλλο και τούτο πάλι! Τον κατήγγειλαν για κράνος, έφυγε και επέστρεψε μετά απο 20 λεπτά για να βρίσει τον αστυνομικό!

Άλλο και τούτο πάλι! Τον κατήγγειλαν για κράνος, έφυγε και επέστρεψε μετά απο 20 λεπτά για να βρίσει τον αστυνομικό!

Πήγαινε γυρεύοντας ο 58χρονος Λευκωσιατης, δεν φτάνει που παρανομούσε εξύβρισε και τον αστυνομικό.

Σύμφωνα με της Αστυνομία, γύρω στις 23:20 το βράδυ του Σαββάτου, μέλος της Τροχαίας Λευκωσίας, ανέκοψε στην οδό Βουλγαροκτόνου στη Λευκωσία για έλεγχο 58χρονο, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος.

 Ακολούθως, ο 58χρονος καταγγέλθηκε εξωδίκως για το αδίκημα που διάπραξε και αναχώρησε. Στη συνέχεια, γύρω στις 11.40 το βράδυ 03/12, πέρασε ξανά από το πιο πάνω σημείο και παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία, εξύβρισε το μέλος της Αστυνομίας, ενώ στάθμευσε τη μοτοσικλέτα του σε διπλή κίτρινη γραμμή.

Ο 58χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

            Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE