ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν όπλα αξίας 5.600 ευρώ!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν όπλα αξίας 5.600 ευρώ!

Διέρρηξαν εξοχική κατοικία στη Λεμεσό, κλέβοντας όπλα αξίας €5,600.

Την εξοχική κατοικία 50χρονου στην επαρχία Λεμεσού διέρρηξαν άγνωστοι μεταξύ 13:00 της Πέμπτης 1/12 και 10:30 το πρωί του Σαββάτου 3/12.

Ο 50χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από την εξοχική του κατοικία κλάπηκαν 2 αεροβόλα όπλα, ένα δίκαννο και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, αξίας €5,600.

Ακόμη οι άγνωστοι διαρρήκτες έκλεψαν από την οικία άγνωστη ποσότητα φυσιγγίων, ένα παλιό ποδήλατο και τρεις παλιές φωτογραφικές μηχανές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες πέτυχαν είσοδο στην οικία παραβιάζοντας την πόρτα του υπνοδωματίου.

Η μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στην σκηνή παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE