Τα «κέρατα» της Αριστοτέλους! Για ποια υπονοούμενα μιλά η παρουσιάστρια; ΦΩΤΟ

Τα «κέρατα» της Αριστοτέλους! Για ποια υπονοούμενα μιλά η παρουσιάστρια; ΦΩΤΟ

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω η Χριστιάνα…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήταν η αφορμή για να δείξουν ξανά την αγάπη τους οι φαν της.

Η φωτογραφία είναι από το live link που έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός στον οποίο εργάζεται η δημοφιλής παρουσιάστρια, όπου παρέα με την Δανάη Χρίστου, μπήκαν στο mode των Χριστουγέννων!

Αστειευόμενη, στην λεζάντα της φωτογραφίας, αναφέρθηκε στα κερατάκια τα οποία φορούσε, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να αφήσουν στην άκρη τα υπονοούμενα για αυτά! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE