ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Πήρε αναψυκτικό και πήγε στο ταμείο του φούρνου με πιστόλι! Μίλησε στην Κυπριακή διάλεκτο ο νεαρός

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Πήρε αναψυκτικό και πήγε στο ταμείο του φούρνου με πιστόλι! Μίλησε στην Κυπριακή διάλεκτο ο νεαρός

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 03/12 σε γνωστό αρτοποιείο της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 01:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου 03/12,  άγνωστος νεαρός εισήλθε στο αρτοποιείο, πηγαίνοντας προς τα ψυγεία για να πάρει αναψυκτικό.

Πλησιάζοντας το ταμείο ο νεαρός έβγαλε πιστόλι και μιλώντας την Κυπριακή διάλεκτο ζήτησε από την υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου. Η υπάλληλος ψύχραιμη αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα, με τον νεαρό να δράστη να φεύγει από το φούρνο χωρίς να κλέψει οτιδήποτε.

Ο νεαρός εγκατέλειψε το μέρος με τα πόδια, ενώ στην σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για νεαρό άτομο γύρω στα 20. Το πρόσωπο του δεν φαίνεται από τις κάμερες παρακολούθησης  καθώς φορούσε σακάκι και είχε καλυμμένο το κεφάλι του με σκούφο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση ενώ εξετάζονται και όλα τα κλειστά συστήματα παρακολούθησης της περιοχής. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE