Μπράβο στο Δήμο Λευκωσίας! Παρέχει δωρεάν τους Δημοτικούς χώρους στάθμευσης – Διαβάστε από πότε ισχύει

Μπράβο στο Δήμο Λευκωσίας! Παρέχει δωρεάν τους Δημοτικούς χώρους στάθμευσης – Διαβάστε από πότε ισχύει

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί τους πολίτες που θα επωφεληθούν του μέτρου αυτό.

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης του στις εμπορικές δραστηριότητες της πόλης, όλοι οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης και τα παρκόμετρα στους δημοσίους δρόμους θα είναι  δωρεάν για στάθμευση τα Σαββατοκύριακα 10, 11 και 17, 18, καθώς και το τριήμερο 23, 24 και 25 Δεκεμβρίου 2016.

Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει ότι οι χώροι στάθμευσης και τα παρκόμετρα θα είναι δωρεάν από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου στις 10 και 17 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας στις 12 και 19 Δεκεμβρίου και από τις 7:00 το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου 2016.

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί τους πολίτες που θα επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όπως μη καταλαμβάνουν τις θέσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και σταθμεύουν με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE