Μέντιουμ είχε προβλέψει με ακρίβεια την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία! ΒΙΝΤΕΟ

Μέντιουμ είχε προβλέψει με ακρίβεια την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία! ΒΙΝΤΕΟ

Βλέποντας την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία, οι Βραζιλιάνοι θυμήθηκαν τα λόγια ενός μέντιουμ.

Πριν από οχτώ μήνες ο Καρλίνιος είχε πει ότι «μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα θα σκοτωθεί σε δυστύχημα αεροπλάνου».

Σύμφωνα με τη «Mirror» ο 53χρονος είχε προβλέψει το 2014 και την ήττα της Βραζιλίας στον τελικό του Μουντιάλ από την Γερμανία!

Στις 29 Μαρτίου του 2016 είχε πει σε εκπομπή: «Μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα θα σκοτωθεί σε δυστύχημα αεροπλάνου. Σημειώστε αυτό που λέω, θα γίνει μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο».

Ερωτηθείς αν η ομάδα που θα σκοτωθεί θα είναι από την Βραζιλία,  απάντησε ότι δεν γνώριζε.

Ο Καρλίνιος έχει προβλέψει ότι ο Νεϊμάρ θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, ύστερα από σοβαρό τραυματισμό σε τουρνουά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE