Σφοδρά ενοχλημένος ο Παττίχης με τον Χρίστου – Τον έβαλαν να καθίσει στην τέταρτη σειρά, σηκώθηκε έφυγε και του έστειλε επιστολή

Σφοδρά ενοχλημένος ο Παττίχης με τον Χρίστου – Τον έβαλαν να καθίσει στην τέταρτη σειρά, σηκώθηκε έφυγε και του έστειλε επιστολή

Την σφοδρή του ενόχληση προς τον Δήμαρχο Λεμεσού, Ανδρέα Χρίστου, εκφράζει μέσω επιστολής ο Κυριάκος Παττίχης.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, ο κ. Παττίχης καυτηριάζει την επιλογή του Δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου να ταξιθετήσουν τόσο τον ίδιο όσο και την θυγατέρα του, στις πλαϊνές θέσεις της τέταρτης σειράς, στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Παττίχειου θεάτρου που έλαβε χώρα στις το περασμένο Σάββατο 26/11.

Στην επιστολή του ημερομηνίας 29/11, χαρακτηρίζει την ενέργεια αυτή, υποβάθμιση της μνήμης των γονέων του ενώ ιδιαίτερη μνεία κάνει και στο γεγονός ότι ο δήμαρχος δεν έκανε καμία αναφορά στην παρουσία του.

Ενοχλημένος επίσης δηλώνει και από την μη αναφορά του δημάρχου στην αξία της δωρεάς των γονέων του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα από την επιστολή ο ίδιος αποκαλύπτει αποχώρησε από την εκδήλωση των εγκαινίων. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE