Αποκαταστάθηκε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε Π. Χρυσοχούς και Λατσί

Αποκαταστάθηκε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε Π. Χρυσοχούς και Λατσί

Αποκαταστάθηκε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μετά τη διακοπή που είχε σημειωθεί από τις 03:40 τα ξημερώματα σε τμήμα της Πόλης Χρυσοχούς και στις κοινότητες Στενή, Προδρόμι, Γουδί, Χρυσοχού, Ανδρολύκου και Δρούσεια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είχε σημειωθεί στο Λατσί με τη ζημιά να έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίστηκαν και σήμερα στην Πάφο, ενώ καταρρακτώδεις βροχές έπεσαν και τις μεσημβρινές ώρες στην Επαρχία Πάφου.

Από την παρατεταμένη βροχόπτωση και τους σφοδρούς ανέμους σημειώθηκαν κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο Πέγειας –Κάθηκα και Προδρόμι – Δρούσειας, που ωστόσο αποκαταστάθηκαν άμεσα.

Ο Πυροσβεστικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς δέχτηκε τέσσερις κλήσεις για άντληση νερών από το Μουσείο της Πόλης Χρυσοχούς, όπου δεν προκλήθηκαν ζημιές, από υπεραγορά της περιοχής αλλά και από δύο οικίες. 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο παρόν στάδιο έχουν κοπάσει.


Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE