Δεν θα πιστέψετε από που μας εύχεται καλό μήνα ο Χατζηγιάννης! ΦΩΤΟ

Δεν θα πιστέψετε από που μας εύχεται καλό μήνα ο Χατζηγιάννης! ΦΩΤΟ

Εκεί που βρίσκεται ο τραγουδιστής είναι νύχτα, ενώ στην Κύπρο ακόμα είναι πρωί...

Δεν μας έχει συνηθίσει σε ποσταρίσματα στα social media ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά την Πέμπτη, 1/12, μάλλον είπε να κάνει restart.

Έτσι δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το νυχτερινό Sydney και σχολίασε: «Πρώτο βράδυ στο Sydney. Βόλτα στο εντυπωσιακό λιμάνι - κέντρο. Ευχαριστούμε όλοι μας για τις υπέροχες συναυλίες στην Μελβούρνη και το Ντάτφουιν. Η φιλοξενία σας ήταν και είναι μοναδική».

Και συνέχισε: «Τελευταίες παραστάσεις Παρασκευή 02/12 και Σάββατο 03/12 στο Central live στο Sydney. Καλό μήνα σε όλους!».



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE