ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρία πρόσωπα κτύπησαν άνανδρα 42χρονο! Τον έβαλαν μέσα σε αυτοκίνητο και τον «πέταξαν» στην μέση του δρόμου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρία πρόσωπα κτύπησαν άνανδρα 42χρονο! Τον έβαλαν μέσα σε αυτοκίνητο και τον «πέταξαν» στην μέση του δρόμου

Τα κτυπήματα που υπέστη ο 42χρονος ήταν πολλαπλά και σε διάφορα μέρη του σώματος

Γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης (30/11) λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 42χρονος από τη Λεμεσό, είχε μεταφερθεί τραυματισμένος σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 9 το βράδυ, ενώ ο 42χρονος βρισκόταν σε υπό ανακαίνιση οικία στην επαρχία Λεμεσού, δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, τα οποία τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Στη συνέχεια αφού τον έβαλαν σε αυτοκίνητο τον μετέφεραν σε σημείο της επαρχίας Λεμεσού και τον άφησαν ελεύθερο στη άκρη του δρόμου.

Από τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 42χρονος, διαπιστώθηκε ότι, έφερε πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του και κάταγμα δεξιάς πλευράς και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE