Ετοιμη για μείωση παραγωγής πετρελαίου η Μόσχα

Ετοιμη για μείωση παραγωγής πετρελαίου η Μόσχα

Η Ρωσία είναι έτοιμη να μειώσει «σταδιακά» την πετρελαϊκή παραγωγή της μέχρι και κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, στο πλαίσιο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε μεταξύ των χωρών-μελών του ΟΠΕΚ, ανακοίνωσε ο Υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ρώσος υπουργός είπε ότι η Μόσχα χαιρετίζει την απόφαση του ΟΠΕΚ και αναμένει ότι και άλλες χώρες, που δεν είναι μέλη του Οργανισμού, θα συμφωνήσουν να περιορίσουν την παραγωγή τους.

Ο Νόβακ δεν διευκρίνισε ποιο είναι το επίπεδο της παραγωγής που θα μειωθεί κατά 300.000 βαρέλια. Φέτος η παραγωγή πετρελαίου στη Ρωσία αναμένεται ότι θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδό της από τη σοβιετική εποχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE