Αγνώριστο το μοντέλο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό. Αιμόφυρτη μιλά στην κάμερα για την κακοποίησή της! ΦΩΤΟ

Αγνώριστο το μοντέλο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό. Αιμόφυρτη μιλά στην κάμερα για την κακοποίησή της! ΦΩΤΟ

O σύντροφός της την κακοποίησε μπροστά στα μάτια του 2χρονου γιου της...

Μελανιασμένη και με αίματα στο πρόσωπο, η Renata Lustosa μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα μάτια του 2χρονου γιου της μάλιστα.

Το 27χρονο μοντέλο λέει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην σύντροφός της την κακοποίησε: «Για ακόμα μία φορά υπέστην σωματική βία για έναν ασήμαντο λόγο. Δεν έχει σημασία ποιος ήταν λάθος. Τίποτα δεν δικαιολογεί έναν άντρα να χτυπάει μία γυναίκα. Τίποτα, τίποτα, τίποτα».

Η Renata Lustosa έχει κερδίσει σε δύο διαγωνισμούς ομορφιάς και κάνει καριέρα ως μοντέλο.

Πλέον φοβάται για την ίδια της την ζωή. «Χιλιάδες φορές στο παρελθόν έχει ορκιστεί πως θα με σκοτώσει, και δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να το κάνει. Τι μπορείς να κάνει με ένα τέτοιο τέρας; Αν πήγαινα στην αστυνομία να τον καταγγείλω, θα τον κυνηγούσαν, θα τον συλλάμβαναν και την επόμενη μέρα θα ήταν έξω».

Όμως μετά άλλαξε γνώμη και προσκόμισε το αποδεικτικό υλικό στην αστυνομία.

«Είδαμε το βίντεο και ψάξαμε στα στοιχεία για να δούμε αν υπάρχει άλλη καταγγελία του θύματος. Όταν είδαμε ότι δεν υπήρχε τίποτα καταγεγραμμένο, αποφασίσαμε να την καλέσουμε», αποκαλύπτει η αστυνομικός Andressa Carvalho.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE