Ιστοσελίδα γνωριμιών βρίσκει ταίρι που μοιάζει στους πρώην

Ιστοσελίδα γνωριμιών βρίσκει ταίρι που μοιάζει στους πρώην

Όταν η Αντέλ Κέλεχερ έκανε εγγραφή στην διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών «Three Day Rule» έμεινε έκπληκτη από το ταίρι που της βρήκαν.

Ο επίδοξος γαμπρός ήταν ξανθός, με γαλάζια μάτια και έμοιαζε περιέργως με έναν πρώην της.

Η υπηρεσία που ιδρύθηκε το 2013 ζητάει από τους πελάτες της φωτογραφίες από τις προηγούμενες σχέσεις τους και συνδυάζει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους μέχρι να βρει, το ιδανικό, όπως υποστηρίζει, ταίρι.

Μάλιστα συλλέγει και φωτογραφίες των χρηστών ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες να βρουν τον άλλο τους μισό. Η υπηρεσία κοστίζει γύρω στα 6500 χιλιάδες ευρώ ωστόσο η εγγραφή είναι δωρεάν, αναφέρει το business insider

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE