ΛΑΡΝΑΚΑ: Ασυνείδητοι έκλεψαν εργαλεία από κοιμητήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ασυνείδητοι έκλεψαν εργαλεία από κοιμητήριο

Διάφορα εργαλεία αξίας 4.500 χιλιάδων ευρώ, έκλεψαν άγνωστοι από αποθήκη κατασκευάστριας μνημείων στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τρίτη 29/11 γύρω στις 07.50 το πρωί καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα κατασκευάστρια μνημείων ότι άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη που διαθέτει εντός του κοιμητηρίου Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα και έκλεψαν διάφορα εργαλεία.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι ο δράστης ή οι δράστες με τη χρήση αιχμηρού οργάνου αφαίρεσαν το σύρτη της πόρτας της αποθήκης.
 
Από έλεγχο που έγινε στην αποθήκη διαπιστώθηκε ότι κλάπηκαν ένα κάγκο (βγάζει τρύπες), τέσσερα σμιρίλια, μια γεννήτρια και ένα ηλεκτρικό μίξερ υλικών οικοδομής.
 
Η συνολική αξία των κλαπέντων εργαλείων ανέρχεται στις 4.500 χιλιάδες ευρώ. Η αποθήκη δεν διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης ούτε καλύπτεται από σύστημα συναγερμού.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE