Κυπριακό VIDEO για το bullying έγινε viral στα social media

Κυπριακό VIDEO για το bullying έγινε viral στα social media

Ένα πρωτοτύπου τρόπο επέλεξε ο Δημοσιογράφος του Σίγμα αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ του Δήμου Λεμεσού Λουκάς Σπαθάρης για να περάσει το δικό του μήνυμα εναντία στην μάστιγα που ονομάζεται σχολικός εκφοβισμός.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Λουκά Σπαθάρη ο οποίος μας ανέφερε πως το φιλμάκι αυτό δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους συμφοιτητές της Νομικής του Frederick, με στόχο να στείλει μηνύματα σε όλους.

Ο Λουκάς Σπαθάρης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, ThemaOnline, τόνισε πως πρωταρχικός στόχος του σε περίπτωση επανεκλογής του είναι η δημιουργία μια μονάδας από εθελοντές που θα επιλαμβάνεται και θα βοηθά τόσο τα θύματα όσο και του γονείς τους στα περιστατικά bullying.  

Σκοπός όπως μας επισήμανε, είναι με την δημιουργία αυτής της ομάδας να διοργανώνονται σεμινάρια στα σχολεία, έτσι ώστε να εξαλειφθούν τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού.  

Δείτε το video 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE