Επιστρέφει εκτάκτως ο Ακιντζί λόγω του θανατηφόρου τροχαίου που έχει προκαλέσει και αντιδράσεις

Επιστρέφει εκτάκτως ο Ακιντζί λόγω του θανατηφόρου τροχαίου που έχει προκαλέσει και αντιδράσεις

Στις 19:00 το βράδυ της Τρίτης 29/11 αντί το πρωί της Τετάρτης 30/11 επιστρέφει στα κατεχόμενα από την Κωνσταντινούπολη ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος ακύρωσε το αποψινό πρόγραμμα επαφών του στο πλαίσιο της 7ης διάσκεψης Βοσπόρου.

Αυτό ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την «προεδρία» ενώ νωρίτερα ο κ. Ακιντζί έγραψε με μήνυμα στο τούιτερ: “Ο πόνος μας είναι μεγάλος. Χάσαμε τα παιδιά μας σε τροχαίο. Ο πόνος των οικογενειών τους και των φίλων τους είναι και δικός μας πόνος. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες”. Ανακοινώθηκε επίσης ότι αναβάλλεται ο αποψινός τελικός κυπέλλου στο μπάσκετ, λόγω του τραγικού δυστυχήματος.

Πολλοί Τ/κ πολιτικοί αλλά και απλός κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτήσει το μαύρο ως εικόνα προφίλ. Σε κάποιες από τις αναρτήσεις με φόντο το μαύρο αναγράφεται “πεθάναμε αλλά δεν το γνωρίζουμε ακόμα”. Μαύρο είναι και το προφίλ του Τ/κ ηγέτη στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE