Κύπρια καλλονή δηλώνει μόνη και εξηγεί τον λόγο: «Θέλω την ηρεμία μου»

Κύπρια καλλονή δηλώνει μόνη και εξηγεί τον λόγο: «Θέλω την ηρεμία μου»

Μόνιμος κάτοικος Αθηνών, με ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, αφού έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις τριών μαγαζιών φροντίζει να περνά και μόνη της καλά...

Η Στέλλα Δημητρίου μπήκε δυναμικά στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και εξηγεί σε συνέντευξή της στην Freddo: «Εχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις. Επικοινωνώ και τα τρία μαγαζιά, είμαι στην οργάνωση, στα events, σε όλα».

Όσον αφορά στο μόντελινγκ, μπορεί να αποτελεί πια παρελθόν για εκείνη, όμως η εντυπωσιακή Κύπρια δεν ξεχνά πόσο τη βοήθησε:  «Μου αρέσει πολύ η νέα μου δουλειά και το ότι πάω καλά το οφείλω και στο μόντελινγκ, επειδή είμαι από το 2000 και γνωρίζω πολύ κόσμο. Μου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους-και η επαφή που έχω μαζί τους. Είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον».

Η Στέλλα, παρότι είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο και εξηγεί και τον λόγο: «Μόνη μου είμαι αυτό τον καιρό, δεν έχω κάτι στα προσωπικά μου. Είμαι πάρα πολύ καλά. θα είμαι συνειδητά σε μια σχέση όπου θα αισθάνομαι ότι θα υπάρχει κάποια εξέλιξη και είμαι πολύ επιλεκτική πια. Προτιμώ να είμαι μόνη μου από το να έχω μια σχέση όπου δεν περνάω καλά και δεν με γεμίζει. Θέλω την ηρεμία μου».

Η οικογένεια είναι κάτι που επιθυμεί πολύ αλλά θέλει όταν θα γίνει να είναι όλα όπως πρέπει: «Κάποια στιγμή θα έρθει και η οικογένεια. Οταν είναι η σωστή ώρα».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE