Χριστοδουλίδης: Στόχος νέα διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό μέσα στο καλοκαίρι
Άτυπος στόχος είναι όπως εντός του καλοκαιριού να συγκληθεί διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της CytaVision Αντρέα Παυλίδη που βρισκόταν στα αποδυτήρια του σταδίου της Λευκωσίας μετά το τέλος του ματς υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να αποσοβούν τα χειρότερα.
Δεν γνωρίζουμε αν ο διαιτητής Δ. Μασιάς έγραψε οτιδήποτε στο φύλλο αγώνος, ωστόσο ο εκνευρισμός και η ένταση ακούγεται και μέσα από το βίντεο καθώς την ώρα που μιλούσε ο συνάδελφος με τον Γρηγόρη Γεωργίου που είχε την ευθύνη της μετάδοσης ακούγονταν διάφορα «γαλλικά» σε υψηλούς τόνους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




