Νέο τροχαίο στη Λεμεσό – Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο! Άλλο ένα όχημα ενεπλάκη

Νέο τροχαίο στη Λεμεσό – Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο! Άλλο ένα όχημα ενεπλάκη

Νέο τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες στη Λεμεσό. Στο ατύχημα εμπλέκονται μια μοτοσικλέτα και δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγα μετά τις 16:40 το απόγευμα της Δευτέρας 28/11 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα  το οποίο όπως φαίνεται επιχειρούσε δεξιά στροφή στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και άλλο ένα αυτοκίνητο.

Από το τροχαίο ένας από τους εμπλεκόμενους οδηγούς τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στη σκηνή σπεύδει αυτή την ώρα περιπολικό της Τροχαίας Λεμεσού, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια του τροχαίου, αλλά και αποσυμφορηθεί ο δρόμος από την τροχαία κίνηση, καθώς το ατύχημα έχει σημειωθεί σε πολυσύχναστο δρόμο της Λεμεσού, παρά τα φώτα προς το Νέο Λιμάνι Λεμεσού (απέναντι από την Emporium Cars)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE