Καθορίστηκε η νεκροτομή του 41χρονου που απεβίωσε στο αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης του Γ.Ν Λάρνακας

Καθορίστηκε η νεκροτομή του 41χρονου που απεβίωσε στο αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης του Γ.Ν Λάρνακας

Για την Τρίτη (29/11) καθορίστηκε η νεκροτομή του 41χρονου Ελλαδίτη.

Θυμίζουμε ότι, ο 41χρονος άντρας  μεταφέρθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής (27/11) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από έναν 33χρονο και ένα 38χρονο, ενώ οι τρεις φέρονται να είχαν προηγουμένως διαπράξει ληστεία.

Ο Ελλαδίτης ήταν αναίσθητος στο αυτοκίνητο και ο επί καθήκοντι ιατρός αναγκάστηκε να τον εξετάσει στο αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Διαβάστε επίσης: Περίεργος θάνατος στο χώρο στάθμευσης του Γ.Ν Λάρνακας - Βρήκαν χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητο του - Μια σύλληψη και ένας καταζητούμενος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE