ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τραυμάτισαν υπάλληλο χρηματαποστολής γνωστής υπεραγοράς και του απέσπασαν 70.000 ευρώ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τραυμάτισαν υπάλληλο χρηματαποστολής γνωστής υπεραγοράς και του απέσπασαν 70.000 ευρώ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένοπλη ληστεία διαπράχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/11, στο χώρο στάθμευσης γνωστής υπεραγοράς στον Ύψωνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν σε υπάλληλο της υπεραγοράς ο οποίος μετέφερε σε τσάντα τις εισπράξεις του τριημέρου οι οποίες ανέρχονται στις 70.000 ευρώ.

Οι ένοπλοι δράστες τραυμάτισαν τον υπάλληλο και του απέσπασαν την τσάντα στον χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς, ενώ μετά από λίγο σε κοντινό σημείο, από την σκηνή ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αυτή την στιγμή (12:45 μ.μ) η Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και των Βρετανικών Βάσεων έχει αποκλείσει τη σκηνή και διενεργεί έρευνες.

Ο υπάλληλος της υπεραγοράς έχει μεταφερθεί στο Γ.Ν Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένοπλη ληστεία σε γνωστή υπεραγορά – Καίγεται αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο κάτω

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE