Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα πρώην γραφεία του Κ.Σ. Κακοπετριάς – Από παλιό τζάκι που άναψαν εργάτες η φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα πρώην γραφεία του Κ.Σ. Κακοπετριάς – Από παλιό τζάκι που άναψαν εργάτες η φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ολοσχερώς καταστράφηκε ο δεύτερος όροφος του κτηρίου όπου στεγάζονταν τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κακοπετριάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καίγεται το Κοινοτικό Συμβούλιο Κακοπετριάς – Μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών – Και ασθενοφόρα!
 

Οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες είναι υπό διερεύνηση, αναφέρουν ότι η φωτιά ξέσπασε από παλιό τζάκι που βρισκόταν στο κτήριο. Εργάτες των Δημοσίων Έργων που δούλευαν για την ανακαίνισή του χώρου, ώστε να μετατραπεί σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, φέρονται να χρησιμοποίησαν το τζάκι για να ζεσταθούν. Ωστόσο, ξέσπασε φωτιά που επεκτάθηκε σε όλη τη στέγη.

Στο ίδιο κτήριο, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας, στεγάζονται και καταστήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκε και η αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας που στεγαζόταν στον ίδιο χώρο.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE