Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα πρώην γραφεία του Κ.Σ. Κακοπετριάς – Από παλιό τζάκι που άναψαν εργάτες η φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα πρώην γραφεία του Κ.Σ. Κακοπετριάς – Από παλιό τζάκι που άναψαν εργάτες η φωτιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ολοσχερώς καταστράφηκε ο δεύτερος όροφος του κτηρίου όπου στεγάζονταν τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κακοπετριάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καίγεται το Κοινοτικό Συμβούλιο Κακοπετριάς – Μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών – Και ασθενοφόρα!
 

Οι πρώτες πληροφορίες, οι οποίες είναι υπό διερεύνηση, αναφέρουν ότι η φωτιά ξέσπασε από παλιό τζάκι που βρισκόταν στο κτήριο. Εργάτες των Δημοσίων Έργων που δούλευαν για την ανακαίνισή του χώρου, ώστε να μετατραπεί σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, φέρονται να χρησιμοποίησαν το τζάκι για να ζεσταθούν. Ωστόσο, ξέσπασε φωτιά που επεκτάθηκε σε όλη τη στέγη.

Στο ίδιο κτήριο, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας, στεγάζονται και καταστήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκε και η αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας που στεγαζόταν στον ίδιο χώρο.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE