Ευχαριστίες από Ισραήλ προς την κυπριακή αποστολή για την κατάσβεση πυρκαγιών

Ευχαριστίες από Ισραήλ προς την κυπριακή αποστολή για την κατάσβεση πυρκαγιών

Οι Αρχές του Ισραήλ εξέφρασαν τη βαθιά τους ευγνωμοσύνη προς την Κύπρο για τη βοήθεια που τους παρείχε στη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονταν τις τελευταίες μέρες στη χώρα και οι οποίες έχουν τεθεί σήμερα υπό πλήρη έλεγχο.

“Οι ισραηλινές Αρχές εξέφρασαν τη βαθιά τους εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που είχαν από την Κυπριακή Δημοκρατία”, είπε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολύβια Μιχαηλίδου, σημειώνοντας ότι πλέον οι πυρκαγιές στο Ισραήλ έχουν τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Η κυπριακή αποστολή, ανέφερε, συμμετείχε και σήμερα το πρωί σε κάποια περιστατικά μαζί με ισραηλινές ομάδες.

Σημειώνεται ότι η Κύπρος συνέβαλε στην πυρόσβεση με 28 πυροσβέστες, 24 διασώστες της Πολιτικής Άμυνας και 17 δασοπυροσβέστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE