Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο

Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο

Μετά το Σαββατιάτικο (26/11) αγώνα της ΑΕΛ με τηv Ομόνοια ένα είναι το συμπέρασμα …

Οι οπαδοί των δύο ομάδων, πήγαν στο γήπεδο γεμάτη ενθουσιασμό, αφού και οι δύο αντίστοιχα, κέρδισαν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, τις δύο ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία και φάνταζαν ως τα ακλόνητα φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Ο αγώνας ήταν όπως τον αναμέναμε, στηριγμένος στην τακτική, γεμάτος δύναμη και πάθος από τους ποδοσφαιριστές και το αποτέλεσμα κρίθηκε στην λεπτομέρεια.

Αν, ο Ντάρπισαϊαρ για παράδειγμα, σκόραρε πριν το γκολ της ΑΕΛ, στην κλασσική φάση που βρήκε, σήμερα ίσως να μιλούσαμε για άλλα.

Όμως ... το τέλος του κόσμου δεν ήρθε για την Ομόνοια που ηττήθηκε, ούτε και η ΑΕΛ πρέπει να πετά στα σύννεφα μετά την νίκη, αφού το φετινό πρωτάθλημα έδειξε να κρύβει πολλές παγίδες για όλες τις ομάδες.

Το Πρωτάθλημα δεν τελειώνει με μια νίκη ή μια ήττα σε ένα ντέρμπι και πρέπει επιτέλους θα πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία των κύπριων οπαδών που ισοπεδώνουν πολλές φορές, τα πάντα …

*Αξιοσημείωτο είναι ότι οι οπαδοί της Ομόνοιας, παρά την ήττα έμειναν στη κερκίδα και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές, αφού αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθειά τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.