Μάχη με την πύρινη λαίλαπα δίνει η κυπριακή αποστολή μαζί με τους Ισραηλινούς πυροσβέστες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μάχη με την πύρινη λαίλαπα δίνει η κυπριακή αποστολή μαζί με τους Ισραηλινούς πυροσβέστες  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ρίχθηκαν από το πρωί του Σαββάτου 26/11 στην μάχη της κατάσβεσης στις πυρκαγιές του Ισραήλ, η Κυπριακή αποστολή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σύμφωνα με ενημέρωση της αναφέρει πως το ο προσωπικό της Π.Υ που στάλθηκε,  στελεχώνει τους κύριους Πυροσβεστικούς Σταθμούς των πόλεων Χάιφας, Χαντέρα και Τιβόν.

Στελεχώνουν τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς μαζί με συναδέλφους του Πυροσβεστικού Σώματος του Ισραήλ και ανταποκρίνονται σε κάθε μορφής επεισόδια είτε αυτά αφορούν αστικές πυρκαγιές είτε πυρκαγιές υπαίθρου ή διασώσεις από ατυχήματα.

Αξιό αναφοράς είναι πως δεν παρατηρούνται οποιαδήποτε προβλήματα σε σχέση με την αποστολή τους καθότι τα οχήματα , αντλίες και λοιπός πυροσβεστικός και διασωστικός εξοπλισμός είναι παρόμοιος με το δικό μας εξοπλισμό και οχήματα. Διαμένουν στους Πυροσβεστικούς Σταθμούς, βρίσκονται σε επιφυλακή και ανταποκρίνονται όταν παραστεί ανάγκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Δεν τις λες και λίγες 55 και πλέον δράσεις σε μία και μόνο χρονιά. Και μάλιστα, ακούσαμε έργα και προτάσεις που δεν είχαν ξαναειπωθεί. Αυτό σημαίνει πραγματική αλλαγή και πρόοδος.

BEST OF TOTHEMAONLINE