Oι Κύπριοι πυροσβέστες ρίχτηκαν στην μάχη της κατάσβεσης των πυρκαγιών στο Ισραήλ

Oι Κύπριοι πυροσβέστες ρίχτηκαν στην μάχη της κατάσβεσης των πυρκαγιών στο Ισραήλ

H κυπριακή αποστολή που αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου 26/11 για το Ισραήλ προκειμένου να συμβάλει στην κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, χωρίστηκε σε 6 πυροσβεστικούς σταθμούς και ανταποκρίνεται σε επεισόδια πλάι στους Ισραηλινούς πυροσβέστες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολύβια Μιχαηλίδου.

«Είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους. Η συνεργασία με τις Ισραηλινές Αρχές είναι άψογη. Επικεφαλής της κυπριακής αποστολής έχει τεθεί ο Αν. Διευθυντής Πολιτικής Άμυνας, κ. Χρυσήλιος Χρυσηλίου», κατέληξε.

Νωρίτερα, η κ. Μιχαηλίδου είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ ότι η Κυπριακή Δημοκρατία συμμετέχει στην προσπάθεια πυρόσβεσης με 28 πυροσβέστες, 24 διασώστες της Πολιτικής Άμυνας και 17 δασοπυροσβέστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE