Oι Κύπριοι πυροσβέστες ρίχτηκαν στην μάχη της κατάσβεσης των πυρκαγιών στο Ισραήλ

Oι Κύπριοι πυροσβέστες ρίχτηκαν στην μάχη της κατάσβεσης των πυρκαγιών στο Ισραήλ

H κυπριακή αποστολή που αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου 26/11 για το Ισραήλ προκειμένου να συμβάλει στην κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, χωρίστηκε σε 6 πυροσβεστικούς σταθμούς και ανταποκρίνεται σε επεισόδια πλάι στους Ισραηλινούς πυροσβέστες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολύβια Μιχαηλίδου.

«Είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους. Η συνεργασία με τις Ισραηλινές Αρχές είναι άψογη. Επικεφαλής της κυπριακής αποστολής έχει τεθεί ο Αν. Διευθυντής Πολιτικής Άμυνας, κ. Χρυσήλιος Χρυσηλίου», κατέληξε.

Νωρίτερα, η κ. Μιχαηλίδου είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ ότι η Κυπριακή Δημοκρατία συμμετέχει στην προσπάθεια πυρόσβεσης με 28 πυροσβέστες, 24 διασώστες της Πολιτικής Άμυνας και 17 δασοπυροσβέστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE