Άνοιξε πόλεμο με τους δημοσιογράφους η Ευριπίδου; Τι αναφέρει δημοσίευμα περιοδικού (ΦΩΤΟ)

Άνοιξε πόλεμο με τους δημοσιογράφους η Ευριπίδου; Τι αναφέρει δημοσίευμα περιοδικού (ΦΩΤΟ)

Κολλημένη σε... χαμηλά ποσοστά η Ευριπίδου!

Τα πυρά στους δημοσιογράφους και στου τηλεκριτικούς εξαπέλυσε η παρουσιάστρια του MEGAONE αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί που της κάνουν κριτική θέλουν να παρουσιάσουν εκπομπή. 

Όπως αναφέρει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου η κριτική πρέπει να γίνεται με σεβασμό στον κόπο τους, επίσης αναρωτιέται "είναι δημοσιογράφοι αυτοί;" σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του περιοδικού "TV Capuccino" το Σάββατο 26/11.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τόσο αυτής αλλά και του πάνελ της τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν στο πάτο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE